Preparare: Pieptul se spala, se curata de pielita si se taie ca pentru snitel, se bate putin si se aseaza fiecare bucata pe o folie de aluminui stropita cu ulei si condimente.Pe fiecarea bucata de carne se pune branza topita si o bucatica de carnacior , apoi se ruleaza, se imbraca cu folia de aluminiu si se pune in cuptorul incins pentru aprox. 40 de minute (pentru o rulada mai suculenta se recomanda ca in tava, inainte de a fi introdusa in cuptor, sa se puna si circa 300 ml apa).Smantana se mixeaza cu patrunjelul, cu concentratul de supa si gelatina (dupa ce a fost preparata comform intructiunilor de pe plic) si se da la rece.Cand sunt gata, ruladele se sc
RULADA DE PUI IN GLAZURA VERDE
Incrediente: 750 gr piept de pui, 150 gr branza topita. 150 gr carnaciori picanti, 100 gr smantana, 1 plic gelatina, 30 ml ulei, 20 gr sare, 2 gr piper, 5 gr cOncentrat de supa,1 lingura patrunjel verde
Preparare: Pieptul se spala, se curata de pielita si se taie ca pentru snitel, se bate putin si se aseaza fiecare bucata pe o folie de aluminui stropita cu ulei si condimente.Pe fiecarea bucata de carne se pune branza topita si o bucatica de carnacior , apoi se ruleaza, se imbraca cu folia de aluminiu si se pune in cuptorul incins pentru aprox. 40 de minute (pentru o rulada mai suculenta se recomanda ca in tava, inainte de a fi introdusa in cuptor, sa se puna si circa 300 ml apa).Smantana se mixeaza cu patrunjelul, cu concentratul de supa si gelatina (dupa ce a fost preparata comform intructiunilor de pe plic) si se da la rece.Cand sunt gata, ruladele se sc
Preparare: Pieptul se spala, se curata de pielita si se taie ca pentru snitel, se bate putin si se aseaza fiecare bucata pe o folie de aluminui stropita cu ulei si condimente.Pe fiecarea bucata de carne se pune branza topita si o bucatica de carnacior , apoi se ruleaza, se imbraca cu folia de aluminiu si se pune in cuptorul incins pentru aprox. 40 de minute (pentru o rulada mai suculenta se recomanda ca in tava, inainte de a fi introdusa in cuptor, sa se puna si circa 300 ml apa).Smantana se mixeaza cu patrunjelul, cu concentratul de supa si gelatina (dupa ce a fost preparata comform intructiunilor de pe plic) si se da la rece.Cand sunt gata, ruladele se sc