RULADA DE PORC CU MIGDALE

Incrediente: 1,4-1,5 KG muschi de porc,100 g migdale,3 felii de paine alba groase,1 cana de lapte,1 ou mare sau 2 mici,3 linguri cu varf cascaval ras,1 lingurita cu varf sos pesto din comert,1/2 lingurita cimbru,1 varf de cutit oregano,piper negru,sare,100 ml ulei de masline,150 ml vin alb se sec
Preparare: Se taie carnea si se intinde ca sa o putem rula,dar mai intai se bate ca pentru snitele.Separat se moaie bine painea in lapte,apoi se scurge si se framanta cu mana,cu sosul pesto, oul, condimentele, cascavalul ras, 50 ml ulei,si migdalele sfaramate in bucatele nu prea mici,nu macinate.Se unge rulada cu umplutura aceasta,se leaga,se unge cu restul de ulei,apoi se da la foc foarte iute,sa se aureasca.Dupa ce s-a rumenit bine,punem in tava 150 ml vin alb se sec,si acoperim tava cu folie de aluminiu,muiem focul la potrivit si tinem rulada cca 80 de minute,dup

Ultimele produse cu reduceri