Preparare: Se incalzeste cuptorul la 350*F(180*C). Se intinde o foaie de pergament intr-o tava de 40x25 cm. Se amesteca ouale cu zaharul si vanilia. Intr-un alt bol se bat albusurile spuma si se amesteca usor in prima compozitie. Se amesteca faina cu praful de copt si sarea si se toarna peste compozitia cu oua. Se toarna in tava. Se introduce in mijlocul cuptorului si se coace 15-20 min. Se presara zaharul pudra pe un prosop de bucatarie. Se scoate blatul fierbinte pe prosop si se scoate hartia. Se ruleaza blatul pe lungimea prosopului si se lasa la racit. Se amesteca zaharul cu amidonul. Se adauga
RULADA DE LAMAIE
Incrediente: 4 oua, o cana zahar, o lingurita vanilie, 2 albusuri, o cana faina, 2 lingurite praf de copt, un praf de sare, 1/4 cana zahar praf; crema: 3/4 cana (175ml) zahar, 8 linguri amidon, 3/4 cana suc lamaie, 2 doua, 50 ml unt, 1 cana afine (sau alt fruct)
Preparare: Se incalzeste cuptorul la 350*F(180*C). Se intinde o foaie de pergament intr-o tava de 40x25 cm. Se amesteca ouale cu zaharul si vanilia. Intr-un alt bol se bat albusurile spuma si se amesteca usor in prima compozitie. Se amesteca faina cu praful de copt si sarea si se toarna peste compozitia cu oua. Se toarna in tava. Se introduce in mijlocul cuptorului si se coace 15-20 min. Se presara zaharul pudra pe un prosop de bucatarie. Se scoate blatul fierbinte pe prosop si se scoate hartia. Se ruleaza blatul pe lungimea prosopului si se lasa la racit. Se amesteca zaharul cu amidonul. Se adauga
Preparare: Se incalzeste cuptorul la 350*F(180*C). Se intinde o foaie de pergament intr-o tava de 40x25 cm. Se amesteca ouale cu zaharul si vanilia. Intr-un alt bol se bat albusurile spuma si se amesteca usor in prima compozitie. Se amesteca faina cu praful de copt si sarea si se toarna peste compozitia cu oua. Se toarna in tava. Se introduce in mijlocul cuptorului si se coace 15-20 min. Se presara zaharul pudra pe un prosop de bucatarie. Se scoate blatul fierbinte pe prosop si se scoate hartia. Se ruleaza blatul pe lungimea prosopului si se lasa la racit. Se amesteca zaharul cu amidonul. Se adauga