RULADA CU FRUCTE DE PADURE SI CREMA DE BRANZA

Incrediente: Blat: 4 oua, 120 g zahar, 60 g faina, 60 g amidon, un plic praf de copt. Umplutura: 5 g gelatina, 250 g brinza de vaci, 40 ml sirop de fructe de padure, coaja si sucul unei lamai, 200 ml frisca batuta, 100 g gem de capsuni.
Preparare: Se separa ouale. Albusul se bate cu zahar, se amesteca cu galbenusele, faina, amidonul, praful de copt. Se pune in tava pregatita cu hartie si se coace 15 min. Se rastoarna pe un prosop cu zahar si se ruleaza. Branza de vaci se amesteca cu siropul, sucul si coaja de lamaie, zaharul. Se inglobeaza gelatina dizolvata si frisca. Blatul se unge cu gem si pune crema. Se ruleaza si se da 2 ore la rece.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri