PRAJITURA TATIANA

Incrediente: Blat:7 oua, 7 linguri zahar tos, 7 linguri faina,7 linguri ulei,1 lingura rom sau zeama lamaie, coaja de lamaie, praf de copt Crema:1 cana zahar tos,1 cana miez nuca macinata,1 cana biscuiti mai tari macinati,2 linguri cacao,1 paharel rom
Preparare: Blatul:se separa albusurile de galbenusuri; galbenusurile se amesteca cu uleiul ca o maioneza; albusurile se bat spuma cu mixerul sau cu telul, se adauga zaharul impreuna cu romul sau zeama de lamaie, se bat in continuare pana se ridica din nou spuma, se adauga galbenusurile si apoi faina si praful de copt cernute. Compozitia se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se niveleaza si se introduc in cuptorul incins la foc mijlociu. 20 de min nu se deschide cuptorul. Crema: se amesteca nucile, biscuitii, cacaoa si untul. Apa se da in clocot si se adauga peste celelalte ingrediente. Se omogeni

Ultimele produse cu reduceri