PRAJITURA CU VISINE SI CIRESE

Incrediente: 4 oua intregi, 250 de grame de zahar pudra, 200 de ml din sucul lasat de cirese si visine, 50 ml ulei de floarea soarelui, 400 gr de faina, un praf de copt ,800 G visine si cirese
Preparare: Cu o seara inainte se scot simburii la visine si la cirese si se pun intr-un castron la frigider cu citeva linguri de zahar pudra deasupra. Se scurg visinele si ciresele si se pastreaza sucul pe care l-au lasat. Se amesteca bine cu faina. Se bat spuma ouale cu zaharul si cind s-au albit si umflat se adauga sucul de la fructe si uleiul cite putin. Apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt mestecind incet si la urma fructele amestecate cu faina (acesta este secretul pentru ca sa nu "cada" in compozitie). Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace pentru 45 de minute la 180°C.
Timp de preparare: <

Ultimele produse cu reduceri