PRAJITURA CU SMOCHINE

Incrediente: Crema: 1 pachet napolitane, 1 pahar de 200 ml - folosit ca masuratoare, 11/2 pahar lapte, 2 pahare zahar, 200 g unt, 350 g biscuiti macinati, 100 g smochine taiate marunt, 100 g stafide, 100 g nuca tocata marunt, 100 g nuca macinata, 2 linguri caca

Preparare: Se fierbe laptele, zaharul si untul. Se ia laptele de pe foc si se lasa sa se raceasca, dupa care se adauga biscuitii, stafidele, smochinele, nuca, cacaoa si romul si se amesteca bine. Se pune in frigider sa se racoreasca si cind crema este rece se umplu foile (3 foi de napolitana si doua straturi crema). Prajitura se pune in frigider si se preseaza cu o greutate. Dupa ce s-a racit si presat (1-2 ore) se pune glazura calduta. Se taie in bucatele mici, dreptunghiulare sau romburi.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri