Preparare: Amesteci margarina cu zaharul si galbenusurile pana obtii o crema pe care o pui peste faina. Adaugi si praful de copt, amoniacul stinse cu zeama de la lamaie, coaja rasa de lamaie si framanti aluatul pana se desprinde de pe maini. Il lasi 10 minute sa se odihneasca si in acest timp speli piersicile, le scoti samburii fara sa le desfaci in doua, apoi le tai felii rotunde. Intinzi aluatul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, asezi feliile de piersici una langa alta si dai prajitura la cuptor. Dai focul tare in primele 10 minute, apoi il lasi potrivit. In acest timp bati albusurile spuma. Cand prajitura este pe jumatate coa
PRAJITURA CU PIERSICI SI BEZEA
Incrediente: 1kg piersici, 1/2 pachete de margarina Unirea, 1/2 cana de zahar, 2 oua, 1/2 pliculete de praf de copt, 1/2 pliculet amoniac, coaja rasa si zeama de la o lamaie, 1/2 pahar apa minerala, 5 cani de faina
Preparare: Amesteci margarina cu zaharul si galbenusurile pana obtii o crema pe care o pui peste faina. Adaugi si praful de copt, amoniacul stinse cu zeama de la lamaie, coaja rasa de lamaie si framanti aluatul pana se desprinde de pe maini. Il lasi 10 minute sa se odihneasca si in acest timp speli piersicile, le scoti samburii fara sa le desfaci in doua, apoi le tai felii rotunde. Intinzi aluatul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, asezi feliile de piersici una langa alta si dai prajitura la cuptor. Dai focul tare in primele 10 minute, apoi il lasi potrivit. In acest timp bati albusurile spuma. Cand prajitura este pe jumatate coa
Preparare: Amesteci margarina cu zaharul si galbenusurile pana obtii o crema pe care o pui peste faina. Adaugi si praful de copt, amoniacul stinse cu zeama de la lamaie, coaja rasa de lamaie si framanti aluatul pana se desprinde de pe maini. Il lasi 10 minute sa se odihneasca si in acest timp speli piersicile, le scoti samburii fara sa le desfaci in doua, apoi le tai felii rotunde. Intinzi aluatul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, asezi feliile de piersici una langa alta si dai prajitura la cuptor. Dai focul tare in primele 10 minute, apoi il lasi potrivit. In acest timp bati albusurile spuma. Cand prajitura este pe jumatate coa