PRAJITURA CU NUCI SI 3 FELURI DE MARMELADA

Incrediente: ½ kg.faina, 200 gr.unt, 2 oua intregi, 3 linguri zahar pisat, 20 gr. drojdie, 1 virf cutit sare, 1 praf vanilie sau coaja de lamiie rasa, unt sau margarina pentru forma, zahar pudra vanilat; P e n t r u u m p l u t u r a: 250 gr.nuci pisate, 125 gr. zahar ,marmelada de 3 feluri

Preparare: Se freaca putin untul cu drojdia si zaharul, se adauga ouale, sarea, vanilia, faina si se framinta bine o coca mai mult moale decit tare. Se lasa sa se odihneasca ½ ora. Se imparte coca in patru parti egale si se intind pe rind patru foi. Se asaza in tava de copt unsa o foaie, se intinde un strat de marmelada gros de ½ cm, se presara cu o treime din cantitatea de nuci pisate si de zahar, apoi a doua foaie, repetind procedeul (se unge cu marmelada etc.), apoi a treia foaie care se unge ca mai sus. Se acopera cu a patra foaie si se coace la foc potrivit. Cin

Ultimele produse cu reduceri