PRAJITURA CU CREMA DE NUCI

Incrediente: 100 gr unt, 1 1/2 pahare zahar, 2 oua, un pahar lapte, 1/4 kg faina, 3 linguri cacao, un pachet praf de copt. CREMA: 1/4 kg nuci, 1/4 kg smintina(un borcan mare), un pachet zahar vanilat, 8 linguri zahar pudra. GLAZURA: 1/2 pachet unt, 5 linguri de zahar,5 linguri cacao

Preparare: Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga cite un ou si se freaca mai departe, se pune faina, in acelasi timp cu laptele. In continuare se pune praful de copt si cacao (cuisoare). Se coace la foc potrivit. CREMA: Se taie blatul in doua parti,intre ele se pune crema de nuci, iar deasupra se toarna glazura de ciocolata. GLAZURA: Se fierbe si se lasa putin la racit.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri