PLACINTELE CU CARNE PRAJITE

Incrediente: 400 grame carne tocata, o salata verde, o legatura de patrunjel,1 kg faina, o cana cu lapte, 4 linguri cu pesmet, un morcov, o ceapa, 4 oua, 100 ml ulei, sare, piper



Preparare: Carnea tocata se amesteca impreuna cu ceapa si patrunjelul tocat marunt,morcovul dat pe razatoarea mica si ou.Acest amestec se sareaza si se pipereaza dupa gust,apoi se caleste intr-o tigaie cu ulei incins. Din faina, lapte si doua oua se face un aluat de clatite si se coc foi de grosime potrivita.Se umple fiecare foaie cu doua linguri din amestecul de carne,apoi se ridica marginile si se leaga cu ata.Saculetii astfel obtinuti se tavalesc printr-un ou batut cu pesmet,apoi se aseaza intr-o tava.se coc in tava la foc potrivit pana se rumenesc
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri