PASTRAV CU STRUGURI SI CARTOFI AROMATI

Incrediente: 1 kg file de pastrav, 300 g boabe de struguri rosii si verzi ,6 crengute de cimbru, 1 kg cartofi mici, 8 linguri ulei de masline, 3 catei usturoi, 4 linguri suc de lamiie, nucsoara, menta
Preparare: Se impart file-urile spalate si uscate in 4 parti egale. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se spala si se desprind boabele de struguri (daca au simburi, se desfac in doua si se indeparteaza simburi). Se lasa sa se scurga intr-o sita. Se toaca marunt usturoiul. Intr-un castron, se amesteca boabele de struguri cu usturoiul, sucul de lamiie, 4 linguri de ulei de masline, cimbrul, sare si piper dupa gust. Se iau patru bucati de hirtie de pergament de marimea 20x30 (pentru sandwich-uri) si repartizeaza in mijlocul acestora strugurii si pe deasupra fileurile. Se inchide bine hirtia (ca pe niste bomboane in staniol) si se da la cuptorul incins la 180 g

Ultimele produse cu reduceri