FILE DE STRUT LA GRATAR CU GORGONZOLA

Incrediente: 3 file de strut [ aprx. 600 gr in total],9 ciuperci taiate julien,250 gr de branza gorgonzola (farimata),50 g de unt,Piper negru, sare,250 gr de smantana crema,Patrunjel tocat

Preparare: Se unge cu putin unt varnea de strut apoi se coace la gratar.In timpul ultimelor minute de coacere puneti la prajit pe foc mediu ciupercile, intr-o lingura de ulei de masline. Adaugati piper negru si sare dupa gust si prajiti pana se fragezesc.Intr-un recipient topiti untul care a aramas si adaugati apoi branza gorgonzola si crema de smantana, amestecand usor pana se incorporeaza.Carnea se serveste pe o farfurie, cipercile gatite se servesc alaturi de carne peste care se toarna sosul de gorgonzola si se adauga patrunjelul tocat.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri