DOMINO

Incrediente: 400 g faina, 300 g unt sau jumatate margarina, jumatate unt, 150 g zahar pudra, 30 g cacao cernuta, un albus, zahar vanilat, sare fina.
Preparare: Untul moale se freaca cu zaharul pudra, zaharul vanilat si un virf de cutit cu sare cca 2 minute, adaugind apoi faina, cu care se amesteca cu lingura, si, apoi, cu mina pina cind se incorporeaza, fara sa se framinte.Se imparte aluatul in doua parti egale.O parte de aluat se amesteca bine cu cacaua, (neaparat cernuta).Ambele jumatati se invelesc separat in foaie de naylon si se tin la rece 30 minute, ca sa se intareasca grasimea.Se asaza, apoi, o jumatate de aluat pe masa sau pe o foaie de naylon, presarata putin cu faina, i se da cu mina forma de dreptunghi, presindu-se cu palma ca sa capete aceeasi grosime peste tot si marginile drepte.Dupa aceea, se intinde cu sucitorul, in lungime de aproximativ 4

Ultimele produse cu reduceri