Preparare: Se bate albusul spuma tare. Se amesteca cu grija restul de ingrediente, in afara de cele pentru cuvertura. Se omogenizeaza bine aluatul. Se intinde pe o suprafata presarata cu zahar o foaie de aluat groasa de jumatate de cm. Cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, se taie piese de domino putin mai late ca doua degete mari. Se aseaza pe o tava tapetata cu hirtie de copt si se dau la cuptorul incins la la aproximativ 200 grade Celsius, pe raftul al doilea de jos, 10 minute, pina cind prajiturile sint inca moi. Se lasa sa se ra
DOMINO 2
Incrediente: un albus ou, 100 g migdale macinate, 3 lingurite nuci macinate fin, 50 g ciocolata amaruie rasa, 80 g zahar, 1 pachet zahar vanilat, 1 virf de cutit praf de copt, 6-8 picaturi esenta rom, 1 lingura lapte. Pentru cuvertura: 100 g ciocolata de lapte, 5 picaturi esenta rom, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui
Preparare: Se bate albusul spuma tare. Se amesteca cu grija restul de ingrediente, in afara de cele pentru cuvertura. Se omogenizeaza bine aluatul. Se intinde pe o suprafata presarata cu zahar o foaie de aluat groasa de jumatate de cm. Cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, se taie piese de domino putin mai late ca doua degete mari. Se aseaza pe o tava tapetata cu hirtie de copt si se dau la cuptorul incins la la aproximativ 200 grade Celsius, pe raftul al doilea de jos, 10 minute, pina cind prajiturile sint inca moi. Se lasa sa se ra
Preparare: Se bate albusul spuma tare. Se amesteca cu grija restul de ingrediente, in afara de cele pentru cuvertura. Se omogenizeaza bine aluatul. Se intinde pe o suprafata presarata cu zahar o foaie de aluat groasa de jumatate de cm. Cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, se taie piese de domino putin mai late ca doua degete mari. Se aseaza pe o tava tapetata cu hirtie de copt si se dau la cuptorul incins la la aproximativ 200 grade Celsius, pe raftul al doilea de jos, 10 minute, pina cind prajiturile sint inca moi. Se lasa sa se ra