Preparare: blatul: faina, margarina, sarea,zaharul se amesteca bine. Se adauga oul intreg si bicarbonatul de amoniu dizolvat in lapte le inalzit. Se framanta bine pana se obtine un aluat omogen. Daca mai este necesar se mai aduaga lapte. Aluatul astfel obtinut se imparte in 3 parti egale, care vor fi intinse cu sucitorul si apoi coapte pe fundul tavii. Dupa ce se racesc se umplu cu crema. crema: se amesteca intr-un castron metalic faina cu zaharul apoi treptat se adauga si laptele. Compozitia obtinuta se fierbe la foc mic la un loc cu vanilia pana ajunge de consistenta unei budinci.
CREMES CU VANILIE
Preparare: blatul: faina, margarina, sarea,zaharul se amesteca bine. Se adauga oul intreg si bicarbonatul de amoniu dizolvat in lapte le inalzit. Se framanta bine pana se obtine un aluat omogen. Daca mai este necesar se mai aduaga lapte. Aluatul astfel obtinut se imparte in 3 parti egale, care vor fi intinse cu sucitorul si apoi coapte pe fundul tavii. Dupa ce se racesc se umplu cu crema. crema: se amesteca intr-un castron metalic faina cu zaharul apoi treptat se adauga si laptele. Compozitia obtinuta se fierbe la foc mic la un loc cu vanilia pana ajunge de consistenta unei budinci.