Preparare: Se separa galbenusurile de albusuri. Se amestesca cele 3 galbenusuri cu 8 linguri zahar, 3 linguri de faina, cele 3 budinci si 6 linguri de lapte rece. Restul de lapte se pune la fiert. Cand acesta ajunge sa fiarba se incorporeaza compozitia obtinuta din galbenusuri, praf de budinca, zahar si faina. Se fierbe pana se obtine o budinca mai consistenta. Imediat pana mai e fierbinte se adauga margarina,zeama de lamaie si apoi treptat albusurile care au fost batute spuma cu 2 linguri de zaharTot acum se adauga si coaja rasa de lamaie. Se umple foile cu crema r
CREMES CU LAMAIE
Preparare: Se separa galbenusurile de albusuri. Se amestesca cele 3 galbenusuri cu 8 linguri zahar, 3 linguri de faina, cele 3 budinci si 6 linguri de lapte rece. Restul de lapte se pune la fiert. Cand acesta ajunge sa fiarba se incorporeaza compozitia obtinuta din galbenusuri, praf de budinca, zahar si faina. Se fierbe pana se obtine o budinca mai consistenta. Imediat pana mai e fierbinte se adauga margarina,zeama de lamaie si apoi treptat albusurile care au fost batute spuma cu 2 linguri de zaharTot acum se adauga si coaja rasa de lamaie. Se umple foile cu crema r