CRAP CU OREZ

Incrediente: Crap 1 kg, ceapa 100 g, ardei grasi 200 g, morcovi 200 g, rosii 500 g, orez 200 g, bulion de tomate 50 g, ulei 125 g, supa de peste 800 ml, piper, sare

Preparare: Pestele se curata, se portioneaza si se sareaza. Se caleste mai intai ceapa, se pun apoi ardeii grasi si morcovii taiati julien, iar la sfarsit se adauga orezul ales, spalat si scurs.Se condimenteaza cu sare si piper si se calesc circa 15 min., stingandu-se din cand in cand cu supa de peste sau apa.Se asaza orezul intr-un vas de cuptor, se toarna peste el restul de supa si se da vsul la cuptor timp de 20 min.Se ung bucatile de crap cu ulei, se asaza peste orez, se acopera cu jumatati de rosii si se da vasul la cuptor pentru inca 20 minute.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri