COOKIES CU FULGI DE OVAZ SI CIOCOLATA

retete culinare
Incrediente: 200 g unt sau margarina, 4 1/2 dl zahar pudra, 3/4 dl zahar, 1 lingurita zahar pudra, 6 1/2 dl fulgi de ovaz, 2 oua, 3 dl lapte, 1 lingurita sare, 1 lingurita bicarbonat, 350 gr. ciocolata pentru prajituri, taiata mare
Preparare: Se amesteca untul, zaharul, zaharul pudra intr-un castron pina la o consistenta cremoasa. Se adauga fulgii de ovaz. Se bate oul, se amesteca cu amestecul cu unt. Se amesteca faina, sarea si bicarbonatul si se amesteca cu compozitia cu unt. Se adauga ciocolata, se amesteca/framinta. Se pune cu lingura pe tava, cu loc intre ele, se aplatizeaza putin. Se coc in mijlocul cuptorului la 150 grade 10-15 minute
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri