Preparare: Se caramelizeaza zaharul pana devine maron,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba pana se topeste tot zaharul si se ingroasa siropul.Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic din lapte,zahar si plicul de budinca apoi se ia de pe foc si se adauga si ciocolata de menaj si se amesteca pana se intareste.Se ung clatitele cu 2-3 linguri de budinca,se presara cu biscuiti apoi se impaturesc in 3 in forma de triunghi,se toarna deasupra sirop de caramel,apoi se presoara fulgii de migdale.Se servesc imediat.Nu se u
CLATITE CU CREMA ALBA ,CARAMEL SI MIGDALE
Preparare: Se caramelizeaza zaharul pana devine maron,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba pana se topeste tot zaharul si se ingroasa siropul.Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic din lapte,zahar si plicul de budinca apoi se ia de pe foc si se adauga si ciocolata de menaj si se amesteca pana se intareste.Se ung clatitele cu 2-3 linguri de budinca,se presara cu biscuiti apoi se impaturesc in 3 in forma de triunghi,se toarna deasupra sirop de caramel,apoi se presoara fulgii de migdale.Se servesc imediat.Nu se u