CIOCANELE IMBRACATE IN PARMEZAN

Incrediente: 12 ciocanele,200 g pesmet,6 linguri de parmezan ras fin,3 linguri de susan prajit,3 linguri de faina,sare,2 oua,piper,300 g sos vanatoresc pentru fripturi [vezi reteta]
Preparare: Carnea spalata se sterge cu servetul,apoi se lasa la uscat putin.Se amesteca intr-un castron pesmetul,susanul si parmezanul,separat se bat ouale intr-un castronel,cu sare si piper negru.Ciocanelele de pui se dau mai intai prin faina,apoi prin ou si in final prin amestecul de pesmet si parmezan.Se preseaza usor cu mana sa nu se scuture pesmetul,si se dau la frigider pe un platou,una langa alta.Separat se incinge gratarul uns cu putina grasime,apoi se coc pulpele pe gratar cca 40-50 de minute.Se servesc cu sosul vanatoresc.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri