CHERRY WINE

retete culinare
Incrediente: 1,500 l vin rosu, 1 l alcool 87 grade, 750 ml sirop visine, 200 ml sirop alb, 30 ml esenta visine.
Sirop alb: 450 ml apa, 1 kg zahar, zeama de la 1/2 lamaie (rezulta 1l sirop gros).

Preparare: Se prepara siropul alb astfel: se incalzeste apa cu zaharul pana incepe sa fiarba. Dupa 2 clocote se adauga zeama de lamaie. Se amesteca imediat. Se spumuieste. Se fierbe inca 5 minute la foc potrivit. Se ia de pe foc si se lasa la racit 10 minute. Se filtreaza cald. Astfel preparat, se poate pastra oricat la rece, fara sa se altereze. In continuare se amesteca siropul (200 ml) cu ingredientele de mai sus. Se agita bine. Se lasa 24 ore pentru a se patrunde intre ele componentele. Se serveste ca aperitiv.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri