BUDINCA DE LEGUME CU SUNCA SI CASCAVAL

Incrediente: 500 g conopida, 500 broccoli, 300 g morcovi, 350 g sunca fiarta sau afumata, 250 ml frisca nebatuta sau lapte, 350 g cascaval ras, 50 g unt, 40 g faina
Preparare: Se desprinde conopida si broccoli in buchetele si se indeparteaza partile lemnoase. Se taie cubulete morcovii curatati. Se da in fiert o jumatate de litru de apa cu sare si se fierb broccoli, conopida si morcovii aprox 10 minute la foc potrivit. Se strecoara si se pastreaza apa de la fiert. Se taie in felii subtiri sunca. Se topeste la foc mic untul si se prajeste foarte putin faina. Se toarna incet frisca/laptele, si apoi zeama de legume. Se amesteca continuu aproximativ 3 minute. Se adauga la final brinza rasa. Se stinge focul si se condimenteaza dupa gust, cu sare, piper, nucscoara. Se unge o forma termorezistenta cu unt si se repartizeaza legumele, peste care se aseaza feliile de s

Ultimele produse cu reduceri