BUDINCA CU BRANZA DE VACI SI GRIS

Incrediente: Branza de vaci 750 g, gris 150 g, lapte 600 ml, oua 6 buc, zahar 250 g, faina 25 g, razatura de coaja de lamaie 30 g, zahar vanilat 1 plic, sare

Preparare: Grisul se fierbe in lapte impreuna cu 50 g zahar si sare. Dupa ce s-a intarit, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Galbenusurile se amesteca cu restul de zahar, zaharul vanilat, razatura de coaja de lamaie, o lingura de faina si branza de vaci, pana ce se obtine o crema spumoasa. Se amesteca cu grisul fiert, iar la sfarsit se pun albusurile batute bine. Se toarna compozitia intr-un graten si se coace la cuptor timp de circa 45 min. la un foc potrivit. Se serveste de preferinta cu sirop de zmeura.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri