Umplutura:500 g ciuperci,1 ceapa,1 catel de usturoi,3 linguri ulei,1 borcan[de 400 g ] cu sparanghel alb,subtire ,in apa.1 borcan cu gogosari in apa,500 g cascaval,1 ou,1 lingurita cu varf de cimbru,1/2 legatura de patrunjel,sare,piper negru
Preparare: Se scoate sparanghelul din apa sise lasa la scurs,la fel si gogosarii care se taie intai in doua pe lung,se desfac ca un evantai si se pun apoi la scurs.Se framanta ingredientele pentru aluat pana se obtine o coca elastica omogena,care se intinde cu sucitorul,dandu-i-se forma tavei de pizza.Se intinde in tava unsa cu margarina si se coace la foc iute cca 10 minute.Intre timp se curata ceapa si ciupercile.Se toaca marunt ceapasi catelul de usturoi,si se taie cuburi u prea mici ciupercile.Se rumenesc in ulei pana se aureste cea