Umplutura:500 g cremwusti[sau cabanos],200 g branza la alegere,250 g iaurt,2 linguri rase de gris,2 oua,1 lingurita cu varf cimbru uscat,300 g ciuperci coapte pe plita,sare,piper
Preparare: Se framanta ingredientele pentru aluat pana se obtine un aluat omogen elastic.Cremwustii se coc 2-3 minute,taiati rondele in tigaie de teflon fara ulei.Separat se coc ciupercile pe plita sau gratar [cu palariuta in jos sa se scurga de apa].Intr-o tava unsa cu margarina, Se intine jumatate de aluat,acoperindu-se si marginile,apoi se toarna umplutura formata din branza rasa amestecata cu ouale,cremwustii rondele,cimbru,iaurt si gris.Deasuopra se aseaza ciupercile coapte,si in final se intinde cea de-a doua foaie de aluat.Se inteapa cu furculita si se da la cuptor cca 45 de minute.