PAELLA DE LEGUME

Incrediente: 2 dovlecei mijlocii, 500 g broccoli, 2 ardei grasi galbeni, 100 g mazare verde pastai, 200 g porumb din conserva, 125 ml supa de legume sau concentrat, 200 g orez cu bobul lung (fiert in prealabil in apa cu sare si scurs), 5 cepe, 4 catei usturoi, 3 linguri patrunjel tocat fin, 5 linguri ulei, 1 lingurita boia

Preparare: Se taie dovlecei felii, ardeii fisii, ceapa si usturoiul se toaca fin. Se desparte broccoli in buchetele si se indeparteaza partile lemnoase. Se fierbe broccoli in apa cu sare 2-3 minute. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se calesc la foc potrivit ceapa si usturoiul. Se adauga toate legumele. Se caleste, amestecindu-se continuu. Se condimenteaza dupa gust si se presara boiaua si patrunjelul. Se toarna supa si se fierbe la foc mic 10-15 minute. Se inglobeaza orezul fiert si se mai lasa putin pe foc.

Timp de prepar

Ultimele produse cu reduceri